Primigi gyerekcipők - Presto Gyerekcipő Webáruház

Primigi gyerekcipők

PRIMIGI A GYERMEKLÁBAK SZAKÉRTŐJE!

Válogasson kedvére több száz féle átmeneti gyerekcipő, sportcipő, szandál vagy téli csizma kínálatunkból, és vegye kézhez csomagját akár már másnap! Az akciós menü alatt kedvezményes árú termékeinket találják.

Aktív szűrők

primigi-gyerek-szandal-7394100
  • Alacsonyabb ár
  • Új

PRIMIGI KRÉM GYEREK SZANDÁL

Kezdés 14 890 HUF 16 890 HUF

Primigi ,bézs arany színű,strasszkövekkel díszített, lány gyerek szandál.Puha,rugalmas és...

primigi-michelin-magasszaru-lany-gyerekcipo-6420522
  • Alacsonyabb ár

PRIMIGI MAGASSZÁRÚ...

21 990 HUF 24 990 HUF

Primigi ,michelin talpas,sötétkék,átmeneti,magasszárú gyerekcipő lányoknak


PRIMIGI A GYEREKCIPŐK SPECIALISTÁJA

A Primigi 1976 óta világszerte kíséri gyermekek millióinak lépéseit azzal, hogy fejlődésük minden szakaszára tökéletes odafigyeléssel és gondossággal tervezi és készíti el a legmegfelelőbb lábbeliket.

A Primigi olasz egyedi dizájn, stílusos formatervezésének köszönhetően hatalmas népszerűségnek örvend Magyarországon is, hiszen puha, könnyű, hajlékony és egészséges cipőinek köszönhetően hamar a gyerekek és anyukák kedvenc darabjaivá válnak.

Primigi System-”Minden egyben”
A Primigi cipőkben rejlő tapasztalat az összes részlethez kapcsolódó alapos kutatás és gondoskodás eredménye.

Rugalmasság,könnyedség,lélegzés,ellenálló képeség,puhaság

Ezek egy egyedülálló és exkluzív rendszer, a Primigi System alapelvei, amelyeknek köszönhetően cipőinket maximális komfort, és a legmagasabb technológiai szabványok megbízhatósága jellemzi.

Kényelem és biztonság a láb fejlődéséhez.
lightness

Pillekönnyű- Szárnyakat ad a lábaknak
A növekedés nem más, mint egy vidám repülés mindig új célok felé. Amikor az apró lábacskák földet érnek, fontos, hogy ez is könnyedén történjen. Valamennyi Primigi gyerekcipő, szandál és csizma anyagát körültekintően választjuk ki, hogy gyermeke minden egyes mozdulatot a legnagyobb szabadságérzettel tegyen meg.
flexible action

Rugalmas talp-Simogatás az apró lábaknak

Gyermeke napról napra, óriási lépésekkel halad a Világ felfedezésében! A Primigi cipő a méretezett talpmintázatának és a különös gonddal készült talp-dizájnnak köszönhetően rendkívül rugalmas, óvja az apró lábak finom anatómiáját, és különösen kényelmes viselet.
sky effect

Puha és kényelmes minőség-Szuperkönnyű talpbetét

Futkározás, bukfencek és ugrándozás szinte az égig. Minden olyan Primigi gyerekcipőbe, cipőben ,amelyeknél ez lehetséges, speciális SKY EFFECT SYSTEM talpbetétet helyeznek el ,amely kiváló minőségű anyagokból készül és puha bőr fedi, ezáltal gyermekének a természetes érintés kényelmes érzését adja.
removable insole

Praktikus és higiénikus-Kivehető talpbetét

Gyermekének cipője egy aktív, mozgással töltött nap után is pontosan olyan, mintha új lenne! Amennyiben lehetséges, a kivehető talpbetét moható és szárítható, tehát a gyerekcipő mindig friss és tiszta marad.
ergonomic shape

Lekerekített orr, kényelmes viselet

Képzelje bele magát gyermeke cipőjébe. Ahhoz, hogy felfedezhesse a világot, biztonságosan, de szabadon kell mozognia. A Primigi gyerekcipőcskék tágas, gondosan kialakított lábbelik, melyek méretezésüknek köszönhetően, elegendő helyet adnak ahhoz, hogy a gyermekünk biztonságosan és szabadon mozoghasson.
antishock

Párnázott sarok-Biztonságos védelem

Gyermekének lába apróbb akadályokba ütközhet, a talaj normál egyenetlenségeiből adódóan apróbb ütések érhetik. A talpba, a saroknál található „légkamra” segítségével a Primigi gyerekcipői ún. antishock rendszere csillapítja a járás közben a gyermek lábát érő mikroütéseket, így minden lépés kényelmes és biztonságos.
easy fitting

Könnyű felvétel

Figyelje meg a Primigi gyerekcipők formáját.A gyermekek lábának formájához igazított kidolgozás és dizájn a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja.
soft-comfort

Kényelmes viselet-Soft comfort

A Primigi cipői biztonságos, barátságos hely gyermeke számára, mert úgy védi a lábát,hogy nem szorítja: Puhán veszi körül:teljes védelmet a gondosan kiválasztott anyagok , és az aprólékos tervezés biztosítja.
nickel-free

Szépség amely biztonságos és természetes

A csatok, fűzőlyukak és a Primigi cipő összes fémből készült része nikkelmentes. Gyermeke így teljes nyugalommal mozgathatja a lábát. Továbbá nem tartalmaz olyan alkotóelemeket sem amelyek kellemetlen allergiás reakciót válthatnának ki. Bélésük nem tartalmaz krómot így még természetesebb és biztonságosabb.

Minden Gore-tex anyaggal ellátott lábbeli 100% vízálló,szélálló és légáteresztő!

Praktikus,kényelmes és garantáltan időállóak!

gore-texEgészségpénztárra elszámolhatóak!