Szupinált cipők

Mikor indokolt a Ponte20 szupinált cipők használata?

Ponte20 szupinált cipőkMinden szülőnek az a célja, hogy a gyermeke számára a legjobb terméket találja és vásárolja meg. Ez természetesen a cipőkre és egyéb lábbelikre is igaz. Fontos az ár-érték arány és persze az is, hogy a gyereknek is elnyerje a tetszését az a cipő, amit neki szántak. Azonban bonyolítja a helyzetet, ha a csemetének speciálisabb cipőre van szüksége az átlagnál.

A Ponte20 szupinált cipők ilyen kategóriát képviselnek. Te tudod, hogy mit jelent a szupinált cipő, és egyáltalán kinek van szüksége arra, hogy ilyen lábbeli hordjon? A kicsi gyerekek bokája még befelé dől, ami teljesen természetes, nem kell megijedni tőle. A dolog idővel magától helyreáll, a kicsik kinövik, ahogyan cseperednek. Vannak azonban olyan gyerekek, akiknél túlságosan befelé dől a boka. A korrigálásához a Ponte20 szupinált cipőket ajánljuk.

A dőlésszög 10 foknál nagyobb értéke esetén szükség van arra, hogy segítsük a bokák kifelé döntését. Ezt egy Ponte20 szupinált cipő tökéletesen el tudja végezni. A Ponte20 szupinált cipőket úgy tervezték, hogy a gyerekek bokáját a speciális talprésznek köszönhetően finoman kifelé döntsék. Ennek köszönhetően a bokasüllyedés idővel eltűnik, a gyerek járása átlagossá válik, akárcsak a kortársaié.

A Ponte20 szupinált cipők speciális talprésszel és megerősített sarokrésszel készülnek, ami azt eredményezi, hogy a cipőt viselő gyereknek kifelé dől a bokája. Ezt úgy éri el a lábbeli, hogy a cipő a talpat munkára ösztönzi, mivel a láb labilissá válik. A Ponte20 szupinált cipők viselése közben a gyerek lába erősödik, és helyre áll a boka természetes állapota. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Ponte20 szupinált cipők orvostechnikai eszköznek számítanak, tehát mindenképpen ajánlott ortopéd orvos véleményét kikérni a vásárlás előtt!

Fordulj hozzánk bizalommal, ha Ponte20 szupinált cipőkre van szükségetek, és válogassatok webáruházunk kínálatából kisfiúnak vagy kislánynak is! Elérhetőségeinken szívesen adunk tanácsot és információt termékeinkről, melyek akár egészségpénztári számlára elszámolhatók!

Aktív szűrők

ponte20-szupinalt-gyerek-szandalcipo-DA03-1-363
  • Alacsonyabb ár

PONTE20 GYEREK...

7 990 HUF 9 100 HUF

Ponte20 szupinált, kislány nyitott gyerekcipő