Általános Szerződési Feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Ez a dokumentum az internetes áruházon keresztül történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében a feltételeket elfogadja, ezért kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el! Futárszolgálattal való kiszállítás esetén a szállítási költség, melyet a futárszolgálat Cégünk felé számláz, a rögzített szállítási díjtáblázat alapján továbbszámlázásra kerül, mely továbbszámlázást  a szerződési feltételek elfogadásával Ön elfogadottnak tekint. A szállítási költségekről előzetesen tájékozódhat a szállítási díjak táblázatban. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll!

info@prestocipo.hu vagy telefonon: 06308642031

Céginformációk (Eladó)

Cégnév: Lovas Ágnes EV.
Cím: 4026 Debrecen, Bethlen utca 6-8F
Adószám: 69358629-1-29
Telefon: +36 /30/ 864-2031
E-mail: info@prestocipo.hu
Web: www.prestocipo.hu

Szerződés tárgya

A szerződés tárgya a www.prestocipo.hu webáruházban található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit, képeit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon ismerheti meg. A megrendelt termék színe egyes esetben eltérő lehet a weboldalon található termék fotójától. A weboldal szerkesztése során törekszünk a színbeli eltérések kiküszöbölésére. A termék színe nem befolyásolja a minőséget. A technikai hibából adódó ár nélküli megrendeléseket (a termék mellet nem jelenik meg ár 0)  vagy esetleg irreálisan alacsony vagy magas a termék feltüntetett ára, abban az esetben nem áll módunkban feldolgozni, illetve minden esetben egyeztetésre kerül. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

A Vásárló

Az a személy, aki www.prestocipo.hu webáruházának szolgáltatásait igénybe veszi, azaz a www.prestocipo.hu webáruházának internetes felületén regisztrálja magát és e felületen keresztül árut megrendel, vásárol. Vásárónak minősül  abban az esetben is amennyiben regisztráció nélkül telefonon vagy  e-mail-ben rendel.

Megrendelés menete

A kiválaszott terméket megrendelheti a weboldalon keresztül, telefonon  vagy e-mailben.

Árak, Akciók

A termékek mellett feltüntetett ár a termék bruttó ára, amely forintban értendő. Az eladó alanyi adómentes,így az áraknak ÁFA tartalma nincs.Az ajánlati ár az adott pillanatban érvényes, és csak akkor válik végleges árrá, ha a megrendelő a rendelési folyamat lépéseit szabályosan elvégzi, és a rendelést jóváhagyja. A termék és a szállítási szolgáltatás végleges ára az az ár, amely a jóváhagyáskor a termék megnevezése mellett, majd a rendelésről küldött visszajelző e-mailben is szerepel. A végleges ár csak a felek közös egyetértésével módosítható. Amennyiben valamely rendelés vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes szállítási és fizetési kondíciók vonatkoznak. Az akciós árakat a lejárat napjáig vagy a készlet erejéig garantáljuk. A weboldalon található ár magyar forintban rögzített.

Fizetési lehetőségek

Bankkártyával: Az OTP SimplePay biztonsági rendszerén keresztül,melyről az OTP Bank Zrt. gondoskodik Visa,Visa elektron,Maestro,Master card bankkártyával teszi lehetővé a fizetést  azonnal,kényelmesen és biztonságosan!A bankkártya adataid titkosítva maradnak,a webáruházhoz nem jutnak el!Az esetleges rendszerhibákért a webáruház felelőséget nem vállal.
További információk: http://simplepartner.hu/PaymentService/Fizetesi_tajekoztato.pdf

Előre átutalás: Az áru megrendelése után visszaigazoló e-mailt küldünk,melyben szerepelnek a megrendelt termék(kek),a postázási díjjak illetve az utalási adatok. A végösszeg kiegyenlítése után a terméket összekészítjük,számlát kiállítjuk és emailben elküldjük önnek, majd a megrendelt áru(k) feladásra kerül(nek).

Utánvétes fizetés:  Lehetőség van utánvétes fizetésre. A kiszállított árút a csomagküldő szolgálat futáránál készpénzben kell kifizetnie, az utánvétes vásárlás költségével együtt (Fizetendő összeg = vételi ár + szállítási költség). A számlát az áruról és a szállítási költségről,az árú átvételét követő nappal e-mailben küldük meg önnek.A fenntiektől eltérő fizetési módok alkalmazása (pl. utólagos ututalás) kizárólag a VÁSÁRLÓ és az ELADÓ előzetes egyeztetése esetén valósítható meg.

Szállítási és teljesítési feltételek

Webáruházunk csomagjainak szállításáról az MPL futárszolgálat gondoskodik. Rendelése aznap feldolgozásra kerül, amennyiben 12.00-ig beérkezik rendszerünkbe.

A megrendelt termékeket 2-3 munkanapon belül veheti át a megrendelés napjától számítottan. 

Készletünk folyamatosan változik, ezért előfordulhat, hogy a weboldalon még szereplő termék már nincs készleten és megrendelését nem, vagy csak részben tudjuk teljesíteni. Természetesen ilyenkor e-mailben vagy telefonon értesítjük Önt és egyeztetjük módosított rendelését.

Futárszolgálatos kézbesítés esetén kérjük, mindig adja meg (mobil) telefonszámát, hogy a futár egy esetleges sikertelen kézbesítéskor tudjon Önnel egyeztetni az átvételről. Sikertelen kézbesítés esetén előfordulhat, hogy a megrendelést nem a következő munkanapon, hanem a futárral egy előre leegyeztetett időpontban fogja megkapni. Rendelése leadáskor a számlázási és szállítási cím eltérhet egymástól, ezt minden esetben figyelembe vesszük csomagfeladáskor.

Figyelem! Kérjük, hogy átvételkor ellenőrizzék a termék állapotát, amennyiben a termék esetleg sérült a futárral ezt jegyzőkönyvön dokumentálják. Jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban a sérült árut cserélni.

A futárszolgálati kiszállítással kapcsolatban további információkat a https://www.posta.hu/ futárszolgálat weboldalán talál. Szállítási feltételeink változtatási jogát fenntartjuk!

Szállítási díjak

Aktuális szállítási díjainkat a Szállítás menüpontban találja.

Sikertelen kézbesítés

Sikertelen kézbesítés esetén ingyenes másodszori kézbesítést kísérel meg a futárszolgálat. Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei azonban minden esetben Önt terhelik.

Sérült csomag

Kérjük, hogy a dobozt kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Ha olyan sérülést tapasztal a dobozon, mely a benne lévő áru károsodására utal, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot. Abban az esetben, ha a termékről felbontás után a futár jelenlétében kiderül, hogy az bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cseregaranciát biztosítunk. Ilyen esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja. Jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban térítésmentesen cserélni a küldeményt. Ha sérülést tapasztalnak, kérjük haladéktalanul lépjenek ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba az info@prestocipo.hu e-mail címen vagy a 06308642031-es telefonszámon.

A vásárlástól való elállás joga

A 2002. évi XXXVI. törvény értelmében minden vásárlónak 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami gyári és minden csomagolási elemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza. Az elállásra vonatkozó igényt csak írásban lehet bejelenteni az info@prestocipo.hu e-mail címen.

Az áru ellenértékét a termék visszajuttatását követően 30 napon belül visszatérítjük. A vételár visszatérítése az áru visszajuttatása után lehetséges. Az árucikk csak sértetlen(Új)állapotában, csak az eredeti garanciális dobozában,eredeti címkével ellátva,szolgáltatható vissza. A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségre, valamint a termék visszajuttatásának költségére, melyek minden esetben a megrendelőt terhelik. Amennyiben a termék kiszállítása ingyen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a termék kiszállítás költségét, amit kedvezményként a forgalmazó elengedett.Ez az összeg visszautalásakor levonásra kerül.

Amennyiben a terméket a Vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc- és sérülésmentesen visszajuttatni, a forgalmazó nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a megrendelőnek, a Vevő költségére.

A fogyasztót nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga: olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött (egyedi megrendelések).

Termékgarancia, szavatosság, jótállás 

(151/2003 (IX.22) Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó jótállásról)

Az általunk forgalmazott termékekre a törvényben előírt, illetve a gyártó által vállalt garancia-, jótállási időt vállaljuk. A garancialappal ellátott termékek garanciális igényét a számla másolatával, valamint eredeti garancialappal lehet érvényesíteni. Garancialappal nem rendelkező termékekhez a számla vagy annak másolata szolgál garanciális igazolásként. A termékek szakszerűtlen használata, illetéktelen javítása, átalakítása azonnali garanciavesztést von maga után.

Garanciális ügyintézés

• Ha az áruházunkban vásárolt termék garancia-, jótállási időn belül meghibásodott, kérjük haladéktalanul jelezze felénk az info@prestocipo.hu e-mail címen vagy telefonon!

• E-mailben történő egyeztetés esetén az ott megadott címre visszajuttathatja futárszolgálattal vagy postai úton. A szállítási költség a vásárlót terheli. Garanciális termék postai vagy futárszolgálatos küldése esetén utánvétes átvételére nem biztosítunk lehetőséget.

• Garanciában leadott termékeket lehetőség szerint eredeti csomagolásban, gyári tartozékaival együtt kell visszajuttatni, megtisztított állapotban, az esetleges csereigény érvényesítéséhez. Postai szállítás, illetve futárszállítás esetén fontos, hogy a szükséges papírokon kívül hibaleírás valamint napközbeni telefonos elérhetőség is mellékelve legyen a meghibásodott termékhez. Kérjük a postán vagy futárszolgálattal visszajuttatott termékek megfelelő csomagolását, mivel a szállítás során keletkezett károkért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

• Minden garanciában leadott terméket átveszünk. A leadott termékeket bevizsgáljuk, azok javíthatóságát vagy cserejogosultságát megállapítjuk. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károk és az ezzel kapcsolatos költségek a kár okozóját terhelik!

Felelősségvállalás

Az eladó nem tartozik felelősséggel a web-shop oldalain külső behatolás által okozott károkért, illetve bármilyen, a szolgáltatók által okozott információtovábbítási késedelemért, számítógépes vírus, vonal- illetve rendszerhibából keletkezett károkért. Webáruházunkban található információk alapján vásárolt termékek felhasználása a Vevő felelőssége. Nem vállalunk felelősséget a nem rendeltetés szerinti felhasználásból származó semmiféle veszteségért, vagy kárért.

Adatvédelem

Bizonyos információk, adatok elengedhetetlenek a rendelés felvételéhez, a vásárlás teljesítéséhez, a számla kiállításához, a kiszállításhoz, a garanciához és a jótállási szerződéshez. A rendelkezésünkre bocsátott adatokat, információkat kizárólag Lovas Ágnes EV. jogosult használni. A felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy Lovas Ágnes EV. a személyes adatokat a fent meghatározott cél érdekében kezelje, feldolgozza és tárolja. Adatainak kezelésekor  az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Jogi nyilatkozat

A weboldalon feltüntetett kép- és szöveg anyagok, illetve azok elrendezése Lovas Ágnes EV.tulajdonát képezik. A kép- és szöveg anyagokat részben vagy egészben felhasználni, másolni tilos. Azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a tulajdonos kifejezett, erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. A weboldal tartalmaz beszállítóinktól kapott kép- és szöveg anyagot, melyek közzétételére a szükséges engedélyek rendelkezésünkre állnak. 

Adattovábbítási nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy a Lovas Ágnes EV (4026 Debrecen, Bethlen utca 6-8F) adatkezelő által a prestocipo.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.