Webáruházunkat családi vállalkozás keretein belül nyitottuk meg.Két gyermekes anyuka lévén nekem is meg kellett ismerkednem a kisgyermekes vásárlás rejtelmeivel .Sajnos mi anyukák tudjuk ez milyen nehéz dolog.Mennyivel könnyebb lenne,ha házhoz érkezne a megfelelő cipőcske és már szaladhatnánk is a játszótérre a boltok helyett.Ezért döntöttem úgy,hogy ezt a kényelmes lehetőséget mások számára is elérhetővé szeretném tenni.

Édesanyaként alapvető hitvallásom, hogy kizárólag magas minőségű, kényelmes és strapabíró gyerekcipőt érdemes választani,hiszen az olcsó, silány minőségű cipők hosszútávon egészségkárosodáshoz vezethetnek.Hamar elkopnak így az olcsóbb cipő a végén sokkal többe kerül és gyermeke egészségére is veszélyes lehet .Webáruházunkban megtalálható összes lábbeli ellenőrzött anyagokból, különleges technológiákkal készül, hogy a minőség mellett az esztétikum is hangsúlyos maradjon. Vásárlóként megtalálhattok minden évszaknak megfelelő gyerekcipőt,szandált,csizmát,vászoncipőt a legkisebb méretektől egészen a kamasz méretekig.

Saját tapasztalataim alapján kiállták a próbát ,ezért nyugodt szívvel ajánlom minden kedves, egészségtudatosan gondolkodó Édesanyának.

A Primigi és Ponte20 lábbelik egészségpénztári számlára is elszámolhatók,megbízható,bevizsgált,engedéllyel rendelkező orvostechnikai eszköznek minősülnek.

Forgalmazott márkák: D.D.Step ,Primigi,Ponte20 szupinált lábbelik

Termékeinket az ország bármely pontjáról könnyedén megrendelheti és akár másnap kézhez is veheti!

Bármilyen felmerülő kérdés, kérés esetén, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén, szívesen segítünk!

Kellemes vásárlást kívánunk!